Over ons

wij.zijn.wij.op.reis.hoe.kom.je.in.contact

Wie zijn wij?

”Travel is the only thing you buy that makes you richer”. En zo is het maar net! Wij zijn 2 (nog heel eventjes) twintigers die niets liever doen dan de tofste plekjes op aarde ontdekken. En deze ontdekkingen delen we graag met jou. 

Op dit moment maken we deze website naast onze banen in loondienst. In onze vrije tijd zijn we op reis of bezig met het plannen van een volgend avontuur. Omdat dit ons nu veel tijd kost, is reisontdekker.nl ontstaan. Hopelijk helpen we jou een beetje op weg en kun je snel en gemakkelijk je volgende avontuur organiseren. 

Liever niet zelf speuren naar een tof avontuur? Laat ons je helpen! We doen het graag op onze advies-pagina. 

Maak er een mooi avontuur van!

Britt & Renske

oprichters reisontdekker.nl

Samenwerken?

De bezoekers van reisontdekker.nl zijn de reizigers van deze tijd. De avonturiers die graag vrijheid ervaren als ze op reis gaan en op onze site hiervoor tips, informatie of hulp zoeken. De reizigers die graag op een goedkope manier tóch luxe ervaren, vaak door veel uitzoekwerk te doen. Sommigen kiezen ervoor ons dit uitzoekwerk te laten doen. 

Wil jij een product, merk of advertentie onder de aandacht brengen bij deze reizigers? Of wil je op een andere manier met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@reisontdekker.nl of vul het contactformulier in. 

Reisadvies op maat?

Ben jij op zoek naar specifieke informatie over een bepaalde bestemming? Of wil je dat wij je helpen met het plannen van je volgende avontuur? Heb je tips om onze site te verbeteren of voor een volgende bestemming? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Stuur een mail, vul het contactformulier in of bekijk onze advies-pagina.